Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
050 776 78 08
Рубрики

9 способів використання Календули

Властивості календули мають для шкіри велике лікувальне значення, тому рослина широко відома в косметології та медицині. А все завдяки багатому складу корисних речовин:

  • ефірні масла – зволожують шкіру, захищають її від токсинів
  • флавоноіди – знімають запалення, захищають шкіру
  • каратиноіди – тонізують шкіру, вирівнюють тон обличчя, усувають вугри та прищики
  • кумарини – стимулюють оновлення клітин, підвищують еластичність шкіри
  • мінеральні речовини – омолоджують шкіру, покращують тон шкіри,регулюють роботу сальних залоз 

Швейцарські вчені змогли вдосконалити склад фітокрему Календула, додавши екстракти мальви і кореня ехінацеї та масло соєвих бобів. Таким чином, спектр дії крему Календула став ще біль широким.

Тепер розглянемо на конкретних прикладах, чим так корисна календула і спробуємо переконливо довести, чому, як і в кожній швейцарській родині, фітокрем Календула також повинен обов’язково бути в кожному українському домі.

ТОП-9 способів використання крему з екстрактом календули від JUST:

фітокрем календула

Укус комахи

Крем з екстрактом календули допоможе зняти свербіж та набряк після укусу. Нанесіть крем продовж дня декілька разів тонким шаром.

Опіки

Нанесіть крем календула на чисту шкіру через кожні дві-три години тонким шаром, і вже наступного дня ви будете готові до прийняття сонячних ванн.   

Потріскалися або обвітрилися губи

Застосовуйте рослинний крем з календулою та ехінацеєю. Він інтенсивно живить шкіру губ, загоює тріщинки і захищає ніжну шкіру губ від пересушування.

Лущення, почервоніння й попрілості у новонароджених

Шкіра малюків дуже чутлива й чуйно реагує на підгузники, надмірне тепло та інш., і як наслідок – почервоніння шкіри й попрілості. В таких  випадках фітокрем Календула дбайливо заспокоїть шкіру малюка, зніме запалення й почервоніння, зволожить шкіру та допоможе налагодити роботу захисної функції шкіри новонародженої дитини.

Читайте також: Дерматокосметика для атопічної шкіри

розтяжки на шкірі

Розтяжки на шкірі

Причини появи розтяжок на шкірі різні – розтяжки під час вагітності та після пологів, розтяжки після схуднення, розтяжки після тренувань та інш. Місця їх виникнення також різні, але частіше з’являються розтяжки на животі, стегнах і руках.

Особливо від них страждають майбутні та молоді мами. Зараз пропонується багато засобів проти розтяжок, але важливо, щоб засоби, якими ви користуєтеся, були натуральними й не шкодили вашому здоров’ю.

Крем Календула, завдяки багатому рослинному складу, може  не тільки прибрати існуючи розтяжки, а й (не менш важливо!) ефективно  впоратися з профілактикою розтяжок.

Купероз

Нанесіть крем Календула точково на місця, де є судинна сітка, або використовуйте крем замість засобу основного догляду. Ефективність крему пояснюється тим, що активні інгредієнти зміцнюють стінки судин й вирівнюють тон шкіри.

Варикоз

Знову ж таки прийде на допомогу крем з календулою. Наносіть вранці та ввечері на проблемні зони.

Читайте також: Крем-гель «Арніка» — легкість руху

дівчина з темними кругами під очима

Темні круги й мішки під очима

Календула прибирає набряки  і таким чином зменшує мішки під очима, а також зміцнює судинну сітку, щоб позбавити вас темних кругів під очима. Оскільки до складу крему входить  гіалуронова кислота, то ще зменшуються зморшки. Тому крем Календула ЮСТ можна використовувати як альтернативу крему для шкіри навколо очей.

Потріскалася шкіра на ногах і руках?

Активні компоненти крему стимулюють функцію регенерації шкіри, і вже після першого нанесення шкіра стає помітно більш зволоженою, еластичною, а тріщинки починають затягуватися.

Крем Календула - це фітотерапевтичний засіб для домашньої та дорожної аптечек.

Для найбільшого комфорту крем Календула має різні об'єми:

  • 30 мл — незамінний у поїздках
  • 60 мл — ідеальний в домашній аптечці

Турбуймося про себе і своїх близьких та зробимо цю турботу корисною, натуральною й зручною!

Рекомендуємо Вам