Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
050 776 78 08
Рубрики

Прощавай, целюліт!

Завжди хочеться виглядати привабливою і бути впевненою в собі на всі 100%. Жінки завжди знаходять якісь недоліки у собі і найрозповюдженішою проблемою є недосконале тіло. Це може бути целюліт, «боки» або ж ще щось, тому час розпочинати антицелюлітну програму, щоб бути красивою, стрункою та підтягнутою!
І ось те головне питання — як позбутися целюліту ефективно та швидко? Але є хороша новина, ми знаємо та поділимося цим секретом з вами!
Перше, що треба запам'ятати — найефективніший комплексний підхід! Тільки дотримуючись усіх пунктів, ви помітите результат дуже швидко.

1. ДОГЛЯД ЗА ТІЛОМ

Поважне місце у цій боротьбі займають наші «помічники» у тюбиках та баночках, а саме різноманітні засоби для догляду за тілом, які допомагають зменшити прояв целюліту та роблять нас стрункішими та красивішими.
Для більшої ефективності варто підходити комплексно до догляду за шкірою тіла.
По-перше, одним з важливих етапів є пілінг та використання скрабу. Цей етап допомагає прибрати ороговілі клітини та забруднення зі шкіри, і тим самим відкриває шлях для корисних речовин з інших косметичних засобів, які ми будемо наносити далі. А ще покращується мікроциркуляція крові, що позитивно впливає на тургор шкіри.
Для пілінгу та скрабування можна використовувати DETOX BODY PEELING СІЛЬ МЕРТВОГО МОРЯ / СПІРУЛІНА. Цей засіб і шлаки виводить з організму, і стимулює регенерацію шкіри, і глибоко очищає шкіру. Як ви зрозуміли, воно ідеальне. А якщо сумніваєтеся – просто спробуйте.
Також можна використовувати скраб, зробивши його самостійно. Візьміть Сіль для ванни SAN`ACTIV, 30-50 мл гелю для душау (або можна використати кефір/сметану), додайте пару крапель натуральної ефірної олії Апельсин (дешеве аптечне ефірне масло навіть не беріть - крім аромату, там нічого немає. Як правильно вибрати натуральну ефірну олію читайте у статті «ТОП-5 способів як визначити якість ефірної олії"), та наносите отриману суміш на шкіру. Масажуйте круговими рухами від кінцівок до центру тіла. Олія апельсина чудово бореться з «апельсиновою скоринкою», а ще й підвищує настрій. А, як відомо, оптимізм допомагає впоратися з усіма питаннями та проблемами, набагато масштабнішими, ніж невеликий целюліт на попі.
Після пілінгу або скрабування, вживання антицелюлітних кремів та гелів буде на порядок ефективніше. 

Після занять спортом, рекомендуємо використовувати есенцію для ванни Ялівець. Така ванна не тільки подарує вам гарний настрій, а й пришвидше мікроциркуляцію, що гарно відобразиться на шкірі. І окрім цього така спа-ванна розслабить м'язи і зніме втому й напругу.

2. ФІЗИЧНА АКТИВНІСТЬ

Так-так, як би не хотілося вам знайти масу «важливих» причин не відвідувати спортзал, але якщо хочете бути красивою та стрункою, то без спорту не обійтись. Якщо ви ведете не дуже активний спосіб життя, то мікроциркуляція крові в проблемних місцях загальмовується, і як наслідок — «Здрастуй, целюліт!».
При малорухливому способі життя кожна клітина нашого тіла починає страждати. Спочатку порушується мікроциркуляція в клітинах, що спричиняє їх набрякання, далі перестає нормально очищатися міжклітинна рідина, і ось — у клітини немає нормального харчування, зате є шлаки і токсини, які не виходять, а продовжують накопичуватися в ній. І ці наслідки ми бачимо як целюліт.
Щоб наші клітини функціонували правильно, а ми були стрункими та красивими, щодня необхідно приділяти хоча б 10-20 хвилин на вправи для проблемних зон. Найбільш популярними, які можна робити вдома є віджимання, випади, планка, присідання та, звичайно ж, качати прес.

3. ПИТНИЙ РЕЖИМ

І знову істина, яку ви вже неодноразово чули - саме правильний і повноцінний питний режим призводить до виведення шлаків і токсинів з організму, наповнення водою клітин, і як наслідок - ми чудово почуваємося і виглядаємо.
Обов'язково 1-2 склянки чистої води вранці після пробудження можна додати лимончика і з'їсти часточку яблука для нормального функціонування ШКТ. І протягом дня близько 2-х літрів чистої води. П'ємо маленькими порціями, а не відразу по склянці, щоб вода краще засвоювалася нашим організмом.

4. ХАРЧУВАННЯ

Можливо, ви чули вислів "Ми - те, що ми їмо", і якщо ви хочете чарівно виглядати, бути енергійною і чудово почуватися, то варто переглянути свій раціон.
У жодному разі не варто впадати в крайнощі і прибирати з раціону всі жири та вуглеводи або сідати на моно-дієту. Може вам і вдасться скинути зайву вагу, але потім повернеться, і цілком можливо, що не лише ті кіло, а й з друзями-кілограмами і букетом збоїв в організмі.
Ваш раціон повинен бути повноцінним, здоровим і збалансованим, щоб ваш організм отримував все необхідне, встигав за день це спалювати і не запасав на майбутнє.
Виключіть непотрібні калорії і вже через тиждень ви помітите вдосконалення. Насамперед, варто прибрати з раціону солодке, борошняне, смажене, копчене, солоності, алкоголь та фаст-фуд. Є безліч смачних та корисних страв, які легко готуються. Під час приготування намагайтеся додавати менше солі, оскільки вона провокує затримку рідини в організмі.
Урізноманітнюйте свій раціон зерновими, фруктами, овочами, бобовими, нежирним м'ясом та рибою, молочними продуктами тощо. Навіть солодощі є корисні - пастила, сухофрукти та ін.
Приділіть особливу увагу вечері. Дуже важливо, щоб останній прийом їжі був за 3-4 години до сну, а меню легко засвоювалося. Ідеальним варіантом є овочі та нежирне м'ясо або риба. Картопля - хоч і овоч, але не підходить ;)

Тому, більш оптимізму, комплексний підхід, і ви станете ще більш чудові! Хоч ми й упевнені, що ви й так дуже гарні ;)

Рекомендуємо Вам