Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
050 776 78 08
Рубрики

Anti Age догляд за шкірою після зими

     Ми всі з нетерпінням чекаємо приходу теплої пори року! І наш організм точно так же занудьгував за сонячними теплом, . Але з приходом весни ви можете помітити, що шкіра стала тьмяною і почала лущитися, а волосся не так блищить, як хотілося б. 

     Як позбутися від зимових наслідків? Як повернути шкірі сяйво і пружність? Ділимося основними рішеннями, як знову повернути сяйво шкірі і відмінний настрій.

Весняне загострення. Чому зима впливає на стан шкіри

1. Зневоднення

     Від цієї проблеми страждає весь наш організм. Взимку не завжди виходить пити більше 2-х літрів води, до того ж часті перепади температури, вітер, сухе повітря — все це призводить до того, що шкірі не вистачає вологи. Основні ознаки зневоднення: тьмяний колір шкіри обличчя, відчуття стягнутості, сухість та лущення. З цим можуть зіткнутися навіть власниці нормальної і жирної шкіри. Найголовніше рішення цієї проблеми — дати шкірі насититися зсередини. Постарайтеся випивати більше 2-х літрів води в день. Більшу частину води важливо випивати вранці. Адже якщо ви вирішите «допити» все не випите протягом дня ввечері, то вранці встанете з набряками, а це зовсім не той ефект, який ми хочемо отримати. Чи не так? ;)

     Також, необхідно додати зволожуючі засоби в догляд за шкірою, але про це нижче.

2. Весняний авітаміноз

     Після зими в овочах і фруктах залишається зовсім мало вітамінів і корисних мікроелементів, тому лікарі не дарма рекомендують в кінці зими і навесні урізноманітнити раціон і додати полівітаміни. Але одних вітамінів не вистачає, оскільки кожна наша клітинка потребує додаткового живлення і часом шкірі залишається вже зовсім небагато. Тому косметологи радять використовувати навесні вітамінізовану косметику з натуральними ефірними і рослинними оліями. Такому чином, ви начисуєте шкіру зсередини (полівітаміни) і ззовні (доглядова косметика).

Особливий догляд за шкірою весною

     Вітамінізовану косметику можна використовувати вже готову або ж за допомогою ефірних масел збагатити існуючі крему. Лідером серед ефірних масел для зволоження і живлення шкіри є ефірне масло лаванди. Лаванда надає освіжаючу, регенеруючу дію на клітини шкіри, усуває почервоніння, подразнення, набряклість, свербіж і лущення. Масло лаванди називають ще маслом молодості. Для одного використання досить 1-2 краплі ефірного масла.

     А якщо не хочете морочитися, то можна використовувати вже готові креми з додаванням ефірної олії Лаванда.

     Але крім звичайного догляду за шкірою обличчя, обов'язково потрібно додати засоби, які очищають шкіру і прибирають ороговілі клітини. Для очищення використовуйте м'які пілінги, гоммажи або скраби. Але при виборі віддайте переваги неагресивним засобів з рослинними оліями. Наприклад, пілінг Vital Just містить в собі мікрочастинки з бамбука і листя троянди для відлущування. Закупорені пори звільняються, шкіра помітно стає світлішою, запобігає виникненню вугрів. І що добре для весняного догляду за шкірою обличчя, мигдальне і касторове масло обволікає шкіру вже під час застосування пілінгу, інтенсивно зволожуючи її.

     Також, додайте в догляд за обличчям і зоною декольте зволожуючі або живильні маски. Якщо говорити про лінію Vital Just, то рекомендуємо інтенсивну зволожуючу маску з екстрактом едельвейсу та цінним комплексом олій з чорної троянди, мускусної і звичайної шипшини, яка доповнена цінним маслом ши і гіалуроновою кислотою. Вже після першого застосування ви помітите, що зморшки розгладжуються, повертається сяйво, підтягується контур обличчя і йдуть ознаки стягнутості і лущення.

     Крім стандартного очищення і харчування, косметологи радять додати в догляд сироватки, які додатково насичують шкіру корисними речовинами.

     Якщо вже з'явилися ознаки старіння шкіри, то скористайтеся омолоджуючою сироваткою з цінними фітокомпонентами — екстрактом сніжної водорості. Її активні речовини діють на клітинному рівні, знижуючи руйнування колагену і тим самим сповільнюючи процес старіння шкіри. А унікальний Alpine Moisture Complex (Альпійський Зволожуючий Комплекс) і комплекс вітамінів омолоджує шкіру, регенерує, інтенсивно зволожує і стимулює захисні механізми шкіри.

      І не забувайте, що навесні сонце стає більш активним і денний крем повинен обов'язково містити SPF фільтр. Для України досить показника 10 або 15. Для молодої шкіри це може бути Денний крем «Едельвейс білоцвітник літній», а для зрілої шкіри — Денний крем «Альпійська троянда» або крем 24 години.

Anti Age інтенсив. Трифазний догляд за шкірою обличчя

     Все частіше косметологи сходяться на думці, що крім ранкового і вечірнього догляду за шкірою обличчя, важливо додати ще одну фазу - за кілька годин перед сном, близько 18.00-19.00. Це можна порівняти з тим, коли ми приходимо з роботи і знімаємо одяг, в якому ми ходили цілий день. Так і шкірі необхідно очиститися. В цей етап догляду потрібно додати очищення шкіри і використання монопродукта, виходячи з потреб шкіри. Навесні оптимальними продуктами є поживні і зволожуючі креми.

     В асортименті JUST це - омолоджуючий і інтенсивно живильний фітокрем Лаванда, дерматокосметика Lamelloderm для сухої і чутливої шкіри з аргановою олією, регенеруючий і екстрапоживний рослинний крем Календула, фітокрем Крес-салат від пігментних плям.

    Дотримуйтесь простих правил догляду за шкірою і ви завжди будете виглядати чарівно!

Рекомендуємо Вам