Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
050 776 78 08
Рубрики

Життя після відпустки. Яке воне?

Ця стаття присвячується тим, хто вже повернувся з відпустки…

чи лише туди збирається…

 

Найчастіше, у відпустці ми розслабляємось на повну і забуваємо про всі обмеження та здорові звички, яких дотримуємося вдома. Буває, що й загоряємо з 12.00 до 16.00, вживаємо алкоголь і ще багато всякого різного… Адже буває? Зізнайтесь ;)

Але зараз ми поговоримо як після незавжди зразкових відпусток швидко повернутися до нормального життя, зберегти красу та молодість свого організму.

Зупинимось на трьох найважливіших бьюті-секретах після відпустки:

1. Інтенсивне зволоження

Під час відпустки велика кількість води, особливо солоної, пошкоджує шкіру, і вона потребує інтенсивного зволоження. Це стосується не тільки обличчя, шиї та області декольте. На вашу увагу заслуговує кожна ділянка шкіри - починаючи від пальчиків на ногах і закінчуючи пальчиками на руках. У цей період скорыш за все знадобляться більш інтенсивні засоби догляду. Не забувайте, що всі засоби наносяться круговими рухами від периферії до центру – від кінчиків пальців, по ногах, до попи та від пальчиків на руках до плечей тощо.

Найбільш підходящі засоби – крем Календула, крем Лаванда, лосьйон для тіла Мигдаль чи емульсія Мальва.

У кожному з фітокремів містяться екстракти рослин та ефірні олії, які ефективні при запальних процесах, сприяють ретельному зволоженню шкіри, надають пружності та зберігають молодість.
А для догляду за шкірою обличчя обов'язково додайте Гідрогель із серії Вітал Юст. Він надзвичайно інтенсивно зволожує шкіру, навіть наповнює її із середини, а гіалуронова кислота у складі допоможе зюерегти молодість і красу.

2. Позбавляємось вільних радикалів

Поки ми засмагали на сонечку або піднімалися у гори все під тим же сонечком, в нашому організмі активно з'являлися вільні радикали. А це одна з причин старіння та "зношування" нашого організму.

Сонце має радіоактивну силу, і цей пік припадає на 12-16 години дня. Якщо ми в цей час перебуваємо на вулиці, то піддаємо наш організм найсильнішому навантаженню. Тому важливо підтримати організм антиоксидантами. Своєчасне використання антиоксидантів дозволить навіть після відпустки з похибками ще довго почуватися відпочившим, повним сил і енергії.

Нашим першочерговим завданням є виведення вільних радикалів із організму. Саме тому важливо дотримуватись питного режиму і щодня пити 2-2,5 л чистої води — акцент робимо на першій половині дня.

3. Трифазний догляд за шкірою обличчя

Як би нам не хотілося, але не можна повернутися з відпустки, якщо вам уже стукнуло 30-40-50, і наносити лише денний чи нічний крем, або взагалі обходитися без нього. 

Для максимального ефекту радимо використовувати трифазний метод догляду. Саме такий підхід дозволить швидко відновити шкіру та запобігти утворенню додаткових зморшок, які є обов'язковим наслідком засмаги:

  • 1 фаза – стандартні ранкові процедури після пробудження – очищення, тонізування, денний крем;
  • 2 фаза – близько 18.00-20.00. Після приходу додому, ми повинні зняти втому і весь пил, бруд, який накопичився протягом дня (незалежно від того, що ви робили. Навіть якщо просто лежали на дивані з улюбленою книгою). Необхідно очистити шкіру та обов'язково зволожити. І тепер настала черга саме монопродукту. 2-я фаза ідеально підходить для вирішення вузької проблеми;
  • 3 фаза – стандартні вечірні процедури + монопродукт під вечірній крем.

Будьте здорові, насолоджуйтесь відпусткою, морем, сонцем... Але пам'ятайте - ніхто не зможе подбати краще про вас, ніж ви самі!

Рекомендуємо Вам