Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 грн.
ua
050 776 78 08
Рубрики

Догляд за обличчям у 20, 30, 40, 50 … Поради косметолога

Все, що написано в цій статті, стосується

догляду за обличчям, шиї та області декольте

Ми дуже мало приділяємо часу та уваги етапу очищення шкіри. Хоча насправді очищення шкіри, схоже на англійську приказку «Хороший початок – половина битви!». В даному випадку битви зі зморшками, гусячими лапками, чорними крапками та іншою «красою», яка нас аж ніяк не прикрашає.

Щоб завжди виглядати чарівно – потрібно доглядати за собою щодня!

А все тому, що на нашій шкірі протягом дня, і навіть вночі, накопичується дуже багато забруднень, які навіть не видно неозброєним поглядом. А різні тональні креми, пудри і всякі частинки, які потрапляють на обличчя, створюють на шкірі тонкий мікроскопічний шар забруднень. І до речі, багато людей мають шкідливу звичку чіпати обличчя руками. Сподіваємось, ви зрозуміли, що від неї терміново треба позбутися.

Другий дуже важливий момент, про який треба пам'ятати - шкіра сама по собі виділяє власний крем з PH, про який говорять багато рекламних кампаній. І, на жаль, часто агресивні, не дуже якісні або некомпетентно підібрані засоби для очищення або зневага спеціальними засобами для очищення шкіри обличчя взагалі, призводить до порушення або повного пошкодження власного крему і водно-ліпідної мантії (балансу) шкіри. Цей баланс легко порушити, але важко відновити.

І все це разом може викликати низку проблем:

  • закупорка пір;
  • утворення запалень та прищиків;
  • шкіра погано дихає - значить, має місце нестача кисню, поживних речовин, а звідси з'являються маркери старіння;
  • порушення тугору шкіри;
  • перші зморшки тощо.

Читайте також: Як навчитися пити багато води

дівчина дивиться на себе у дзеркало

ТОП-6 правил очищення для ідеальної шкіри

1. Тепла вода – вмиватися треба саме теплою водою – не гарячою та не холодною. Тому що застосування очищаючого засобу та теплої води допомагає ретельно змити всі забруднення, а ось фінально обполоснути обличчя, можна якраз прохолодною водою. 
На цьому етапі можна скористатися гелем, що очищає. Наприклад, з лінійки Vital Just на цьому етапі використовується очищаючий гель «Прованська троянда», який має досить щільну і в'язку структуру, що в свою чергу допомагає зняти всі забруднення і шкірі дихається набагато легше після цього.

2. Всі засоби потрібно наносити по масажним лініям — від центру до периферії. А ось засоби під очі наносимо навпаки.

3. При активному використанні декоративної косметики, особливо в області очей, і якщо у вас суха або чутлива шкіра - використовуйте м'які засоби або на кремовій основі. Вони більш м'яко знімають забруднення і не ушкоджують верхній шар шкіри.

Засіб для зняття макіяжу «Дамаська троянда» містить альпійський зволожуючий комплекс, міцелярну воду, екстракти прованської та дамаської троянд, трояндову воду. Завдяки цьому комплексу він відмінно знімає навіть водостійку косметику, а особлива формула на ультрам'якій міцелярній структурі підтримує природний баланс шкіри.

4. Ні домішкам! Вода з крана, якою ми вмиваємося, часто містить цілу таблицю Менделєєва різних домішок - починаючи від хлорки і закінчуючи вапном. Тому, який би не був хороший очищуючий засіб для шкіри обличчя, без тоніка не обійтися.

тонік для обличчя витал ЮСТ

Тонік швейцарської торгової марки Vital Just «Дамаська троянда» глибоко очищує шкіру й має антибактеріальну дію за рахунок трояндової води; насичує вологою, тонізує; покращує колір обличчя; вирівнює ділянки сухої й жирної шкіри.

5. Шкіра потребує очищення 3 рази на день... Подробніше...

6. Пілінг…без пілінгу не обійтись. Регенерація, тобто оновлення шкіри відбувається в першу чергу за рахунок відлущування верхніх відмерлих клітин. Якщо цей процес порушується в процесі вікових чи гормональних порушень, то він зупиняється або сповільнюється, і замість оновленої пружної шкіри ми маємо тьмяну шкіру і жодний макіяж не врятує.

Пілінг від Just «Прованська троянда / Едельвейс» м'яко відлущує шар ороговілих клітин за допомогою натуральних частинок бамбука і пелюсток троянди, очищає пори, а шкіра стає свіжою і сяючою!

Ось такі прості поради косметолога на кожен день допоможуть уникнути маси проблем зі шкірою та завжди залишатися молодою та красивою. Тепер ви знаєте, як правильно доглядати за собою, з чого почати.

Пам'ятайте! Щоденний догляд за обличчям у домашніх умовах ніколи не замінить дорогих салонних процедур. Любіть себе, дбайте і даруйте своїй шкірі і собі тільки найкраще.